Notícies recents

El 2021, va recaptar 28,7 milions d'euros per deslocalitzacions que, en realitat, no es van produir. Aquesta quantitat és un 97% superior als 14,6 milions del 2020, segons ha concretat el Govern. En total, es van obrir 45 expedients dels quals 20 eren per trasllats ficticis a altres comunitats autònomes i 25 a l'estranger. Aquests darrers són els que representen una major part de la recaptació.

Data publicació: 5/24/2022

Les impugnacions de l'impost de plusvàlua, declarat nul pel TC a l'octubre de 2021, són vàlides si es van realitzar amb anterioritat a la data de publicació de la resolució del TC al Butlletí Oficial de l'Estat, és a dir, el 25 de novembre de 2021. El magistrat, per tant, ha decretat que els cobraments de l'impost que hagin estat impugnats fins a aquesta data poden ser revisats. D'aquesta manera, estableix com a dia límit el 25 de novembre del 2021 i no el 26 d'octubre del 2021, dia de la signatura de la sentència del TC.

Data publicació: 5/19/2022

El Jutjat Social núm. 4 de Santander estima la demanda d'una infermera que el 2017 va patir un accident de trànsit quan tornava de la feina. La Seguretat Social li va reconèixer la incapacitat permanent total però la dona va acudir als tribunals per reclamar l'absoluta, perquè addueix que no pot exercir cap feina.

Data publicació: 5/17/2022
El Jutjat Mercantil de Vitòria ha dictat una sentència en què considera que el cobrament de la comissió de BBVA per ingrés d'efectiu en finestreta per part del no titular del compte així com la comissió per retirada en efectiu de 2.000 euros o menys , també en finestreta però per part del titular del compte, constitueixen unes pràctiques abusives, contràries a la normativa de protecció dels consumidors i usuaris i, consegüentment, es considera nul·la la clàusula en virtut de la qual practica el cobrament. En base a això, ha condemnat l'entitat a cessar en la pràctica indicada ia eliminar de les condicions generals les clàusules contractuals per la qual imposa el cobrament d'aquestes comissions.
Data publicació: 5/12/2022
Tens dubtes?Posa't en contacte amb nosaltres!
Política de Privacitat
tots els camps són obligatoris

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis. Si continua navegant, suposa l'acceptació de la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades en el seu disc dur, encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.

Acceptar
Com configurar