Primera sentència que confirma que no procedeix condemnar al banc a pagar les despeses si un particular rebutja la via extrajudicial per les clàusules sol.

L'Audiència Provincial d'Alacant ha determinat, en sentència del passat 1 de març, que no s'imposaran despeses a les entitats financeres si el particular va rebutjar expressament fer el procediment extrajudicial previst en el Reial Decret-llei de mesures urgents de protecció de consumidors en matèria de clàusules sol indegudes. La sentència és "rellevant perquè la decisió clarifica que per a que existeixi una condemna en despeses en matèria de clàusules sol és necessari que el requeriment es regeixi per el Reial Decret i no per la Llei d'en jutjament Civil, perquè prevaleix una llei especial front a la norma general".

Data publicació: 15/03/2018
Tornar al llistat

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis segons les seves preferències de navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí.